Telefon: +36-30/431-6170

JD Customs az új 3M autó

A JD Customs az új 3M autó design-nal magára vonzza a tekinteteket

15.11.2011

Ebben az évben egy BMW M5-ös volt az első autó a Benelux Államokban, amelyet a feket karbon 3M™ Scotchprint® 1080 Autó Design fóliával csomagoltak át. A holland bergschenhoeki JD Customs mutatta be ennek eredményeit a 2011-es Supercardrive Boulevard Tour-on. Az ügyvezető igazgató, Jody Dost nyilatkozata szerint az autó nagy sikert aratott: “Rengeteg pozitív visszajelzés érkezett az autóval kapcsolatban és azonnal felkeltette az érdeklődést a különleges fólia iránt.

cg_nt_case_carwrap_jdbmw3_img_wwen cg_nt_case_carwrap_jdbmw2_img_wwen_0 cg_nt_case_carwrap_jdbmw1_img_wwen

A 3M™ Scotchprint® 1080 Autó Design fóliasorozat tartós, öntött fóliasorozat, kifejezetten autók design-olásához lett kifejlesztve. A 1080 széria rendelkezik a bevált Controltac™ újrapozícionálható és a Comply™ v3 láthatatlan légcsatornás ragasztótechnológiával, amely légbuborékmentes applikációt tesz lehetővé. Mindezekkel a tulajdonságokkal egyszerűbbé válik az alkalmazása. A fólia különböző fényes, matt színekben és textúrált designban érhető el, és 3D felületeken is alkalmazható.

Az első szereplés a Benelux Államokban

JD Customs kizárólag 3M Autó Design fóliákat használ. Más gyártók fóliáit is használtuk már korábban, de a 3M termékei iránt észleltük a legnagyobb keresletet a piacon. Elsőként az SP1080 fekete karbon fóliát alkalmaztuk a saját bemutató BMW M5-ös autónkon.

Különleges tulajdonságok

A Jordy Dost által mondottaknak megfelelően, az SP1080 különleges tulajdonságainak köszönheti a sikerét. ” A fóliának, más hasonló termékekkel ellentétben, egy tapintható 3D-s szerkezettel rendelkezik és közvetlen napfényben határozott fényű a felülete. Nagyon fontos számunkra, hogy a fólia minden festett felületre ugyanolyan könnyen felvihető legyen, mint a 3M más fóliái. Továbbá az SP1080 esetében nincs szükség nyomtatásra vagy laminálásra, így azonnal használható” Az 1,52 m-es tekercsszélességnek köszönhetően a fólia zökkenőmentesen felvihető a felületre.