Telefon: +36-30/431-6170

Minőségi direkt színes anyag

3M™ Envision™ 480Cv3 non-PVC 3D nyomtatható fólia

Envision480Cv3Megérkezett a 3M nyomtatható fóliák új generációja, melynek célja, hogy megváltoztassa az iparágat. Az új, sokoldalú 3M Envision™ 3D nyomtatható fóliasorozat, nemcsak azzal tűnik ki, hogy non-PVC, hanem áttöri a korlátokat egyedülálló teljesítményével – felülmúlja még a nagy sikerű 3M IJ170Cv3 és IJ380 típusokat valamint a 8518-as és 8580-as védőlaminátumokat is. Nem csak felfedeztük a 3D non-PVC fóliát, hanem forradalmasítottuk.

Felhasználási területek

Applikációk széles választéka – többek között falfelületek, járművek, teherautók, lakóautók, hajók és különböző textúrált felületek.

A 3M Envision 480Cv3 fólia prospektusának letöltése

 3M™ Scotchprint® 1080 fólia

1080A 3M™ ScotchprintŸ 1080-as autó design fóliával nem csak az autót csomagolhatja be, de ajtókat is nyit. A megbízható minőségű, új fejlesztésű, könnyen és gyorsan telepíthető 1080 „autódesign“ fóliasorozat, széles szín és textúra választékával az igazán megfelelő “car wrap“ fólia vevői járműveinek akár teljes dekorálására.

 

 

Teljes autó csomagolás

Az 1,52 m tekercsszélességnek köszönhetően teljes karosszéria elemeket gond, és illesztések nélkül csomagolhat. (pl. motorháztető).

 

Könnyű és gyors applikáció

A 3M egyedi, új fejlesztésű – Controltac™ és Comply™ – ragasztó technológiájának köszönhetően, a fólia a simítás előtt mozgatható és újrapozícionálható, illetve láthatatlan légcsatornákkal rendelkezik. Eredmény: gyors és buborékmentes aplikáció!

 

szinek-kicsi

Színválaszték

A 3M™ Scotchprint 1080-as autó design fóliasorozat jelenleg 34 divatos fényes, matt, metál, szálcsiszolt fém és karbon színekben és textúrákban érhető el.

 

 

Valódi fényezés?

A 90 mikron vastagságú, dupla rétegű öntött fólia megfelelő mértékű merevséget és fedést biztosít, így bármelyik fólia bármilyen színű karosszéria elemet teljesen fed. A többrétegű szerkezet teljesen élethűen a valódi fényezés érzetét kelti. Ráadásul a fényes változatok még polírozhatóak is!

 

Remek üzleti lehetőség

Elégedett ügyfelek, akik önként mutogatják járműveiket, referenciaként.

 

carbon2Ne legyen átlagos

A 3M™ ScotchprintŸ 1080-as autó design fóliasorozattal becsomagolt autók, teherautók, kamionok, vagy motorok valóban kitűnnek a tömegből.

 

 

 

 

Felhasználási területek

Teljes autócsomagolás – motorháztető, csomagtartó fedél, lökhárító, ajtók, tető, versenycsíkok, visszapillantó tükrök. Használja a fényezett autó felületén bárhol, hisz a 1080 fóliasorozat rövid ideig még az olajszármazékoknak is ellenáll.

 

Minőségi

A minőséget a 3M márka hagyományos magas minősége garantálja, kiegészítve a megbízható szolgáltatási háttérrel és a kiemelkedő garanciális feltételekkel. A 1080-as autó design fóliasorozat tartóssága típustól függően akár 6 év.

 

Innováció? 3M!

Tudta hogy a 3M, mint vezető, mindig megújuló alapanyaggyártó a legtöbb autógyártó óriásnak szállít beépülő termékeket? Az itt és a reklámgrafikában szerzett tapasztalataira támaszkodva a legfontosabb paramétereket szem előtt tartva – minőség, könnyű applikáció, valódi hatás, stb. – fejlesztette ki az új ScotchprintŸ 1080-as innovatív autó design fóliasorozatot, hogy teljesen az Ön igényihez igazodjon.